top of page

Vår historia och affärsidé 

DSC_0881.jpg
Hoppbild_earnU_föreningar_och_skolor_.j
earnU hjälper ideella grupper att finansiera sin verksamhet och sina aktiviteter genom försäljning av lättsålda förbrukningsartiklar som toalettpapper & hushållspapper. Produkter som alla behöver och som därför blir både lättsålt och bra för alla. 
Vår historia: 

Vi som driver earnU har egna erfarenheter av att ha sålt många olika produkter när vi själva gått i skolan och varit aktiva i diverse idrottsföreningar genom åren. Vår erfarenhet är att produkterna som säljs många gånger kan kännas överflödiga och onödiga för konsumenterna och att priserna ofta är höga. Samtidigt tycker vi att många företag ger en alldeles för dålig förtjänst tillbaka till ungdomarna som lägger ner allt arbete med försäljningen. Detta var något som vi ville förändra. 

När vi startade earnU hade vi ett tydligt mål. Vi ville skapa ett nytt försäljningskoncept som alla vinner på. Under ett antal månader klurade vi på olika idéer och under ett helt vanligt toalettbesök i Småland så kläcktes idén. Plötsligt kändes allt solklart. Varför inte sälja det som alla måste ha, precis varje dag. Papper växer inte på hållaren och måste hela tiden fyllas på i varje svenskt hushåll. 

Toalettpapper och hushållspapper blev produkterna och Sveriges ledande varumärken , Lambi och Serla kändes självklart. 

Vår grundfilosofi och affärsidé är enkel. Ett försäljningskoncept som bygger på enkelhet, där alla blir vinnare. Vi vill erbjuda en hög förtjänst till föreningar och skolklasser som säljer med oss. Vi tycker att hårt arbete ska löna sig och vi älskar att se ungdomar i ideella föreningar och skolklasser lyckas med att uppnå sina mål och förverkliga sina drömmar. Samtidigt vill vi att slutkunderna som köper produkterna ska göra en bra affär och känna sig nöjda. Det ska alltid kännas bättre att köpa sitt toalettpapper och hushållspapper från Sveriges föreningar och skolklasser än att köpa toalettpapper i närmaste livsmedelsbutik. Varje köp bidrar nämligen till att den lokala föreningen finns kvar. 

Vi arbetar också för att värna om miljön. Därför har vi valt produkter som är producerade i Sverige och miljöcertifierat med Svanen-märket.

Lambi var även det första toalettpappret som rekommenderades av astma och allergiförbundet i Sverige. 

Vi som driver earnU har ett stort hjärta för föreningslivet och ett brinnande intresse och passion för idrott i alla dess former. 

Vi vill vara med och stötta Sveriges föreningsliv. Vi vill hjälpa ungdomar att komma iväg på minnesvärda resor, cuper och träningsläger. Vi vill göra det mjöligt för Er som vill förbättra en anläggning eller köpa in nya matchkläder till laget. Ni bestämmer själva vad era mål är. Men vi vet att ni har mål och drömmar att förverkliga! 

 

Så häng med på ett vinnande koncept! 

Kevin Svensson 

Grundare av earn

                 


Sälj det alla behöver 
med earnU blir det enkelt 

bottom of page